Book en rundvisning

Alle er velkomne på DokkX i vores åbningstider

Der er gratis adgang til DokkX i åbningstiden. Du kan frit boltre dig blandt vores spændende teknologier, og her er altid en medarbejder, du kan spørge til råds om stort og småt.

Book en rundvisning

Hvis I kommer en større gruppe fra en kommune, en organisation, en uddannelsesinstitution eller en forening, er det nødvendigt at booke en guidet tour på DokkX.

  • Grupper af borgere eller medarbejdere fra Aarhus Kommune kan gratis booke en rundvisning med max. deltagerantal på 20 personer.
  • Grupper fra andre kommuner kan mod betaling booke en rundvisning med max 20 personer. Det koster 1.500 kr. pr. time.
  • Uddannelsesinstitutioner skal ved grupper med mere end 10 personer  booke en guidet tour  med indledende oplæg ved en faglig medarbejder. Det koster kr. 1.500 pr. time.
  • Virksomheder, der udstiller på DokkX, kan booke tid til at fremvise deres produkter og holde møde med potentielle kunder. Dette er gratis, hvis der er max. 4 mødedeltagere.

Bookning foretages ved henvendelse på mail til Kirsten Rud Bentholm eller pr telefon 41 87 36 29. Vi skal have information om ønsket dato og tidspunkt, antal deltagere og hvorfra de kommer, samt om der er særlige ønsker iøvrigt.

Find vej

Find til DokkX med bil eller offentlig transport.